Leer net als 20.000 andere doelgericht content marketing inzetten met Simbound. Optimaliseer landingspagina’s, verbeter SEA uitgaven en optimaliseer email marketing.

Hoe werkt het?

Het is heel simpel. Je koopt een licentie en je wordt toegevoegd aan een simulatie. De simulatie loopt  maximaal 10 rondes. Elke ronde heeft een ander doel. Behaal je het doel. Katjiiinggg, dan krijg je extra budget. De speler met de hoogste Return On Investment wint de simulatie.​

25.000+ gebruikers

Simbound wordt wereldwijd al door heel veel marketeers gebruikt als trainingstool. De vernieuwde Simbound kun je zelfs mobiel spelen. Met Simbound kun je ook in de rol van community manager kruipen. Dit is echt een unieke ervaring.

Content Marketing Workshop
Ben je ondernemer, ZZPer of iemand die graag meer wil weten over content marketing? Doe dan mee met onze drie uur durende workshop. In de workshop ga je onder begeleiding aan de slag met Simbound. Wil je meer weten? Klik hieronder dan op de knop.

Waarvoor Simbound?

Om je vaardigheden op het gebied van online marketing en e-mail marketing te verbeteren. Met deze kennis kun je jouw webshop een verkoop boost geven en zo meer omzet en winst behalen.

Voor wie is Simbound?

Simbound is geschikt voor bloggers, webshop eigenaren, content marketeers, studenten en iedereen met interesse in content marketing. Na het spelen bespaar je enorm op je uitgaven aan reclame kosten en wordt jouw site meer zichtbaar.
“Na het spelen van de Simbound simulatie haal je veel meer conversie met jouw website of webshop.”

Jasper Mannaert
Simbound Nederland

Prijzen

Simbound werkt op basis van een individuele licentie.
De licentie geeft je het recht om 1 simulatie van 10 rondes te spelen.

Nieuw: Er zijn nu ook Micro Payments beschikbaar. Hierbij betaald een speler slechts €0,50 per genomen beslissing. Er wordt dan dus geen vast tarief per licentie betaald.

Veel Gestelde Vragen

Wat leer ik precies in de simulatie?
Je leert om te gaan met drie belangrijke pijlers van content marketing. Landingspagina optimalisatie (SEO), Zoekmachine advertentie campagnes (SEA) en e-mail marketing.
Uit hoeveel rondes bestaat de simulatie?
De simulatie bestaat uit maximaal 10 rondes. Elke ronde heeft een deadline die je zelf kunt instellen. Je kunt de simulatie in een dag een week of een maand spelen. Je bepaald dit helemaal zelf.
Wat zijn ronde doelen?
Ronde doelen zijn elke ronde anders. Als je een ronde doel behaald krijg je extra budget om te spenderen aan SEA.
Heb ik elke ronde budget?
Jazeker, je hebt elke ronde $1500 advertentiebudget. Deze loopt automatisch door in de volgende ronde.
Wat zijn Micro Payments?
Met micro payment betaalt u geen vast tarief per spel. U betaald slechts voor de beslissingen die in het spel zijn genomen. Micropayments kosten €0,50 per beslissing.

 

Onze klanten

Wil je meer informatie?

Stuur ons een 📧 en wij nemen direct contact met je op!

Mail naar Simbound

Ik ben klaar om het web te domineren!

Hieronder aanmelden voor een gratis Simbound simulatie